Известие

Collapse
No announcement yet.

Централното

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Централното

Не ми баца централното с дистанционно, само с ключ се откл. и закл. На дистанционното лампичката му свети такаче предполагам не е до батерийка. Може ли някой да ми каже какъв е пътя на механизма и тоците на централното да видя дали някаде прекъсва веригата? Централното мисля,че ми е оригиналното от колата без аларма.
    Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
    SAAB 9-3 SS 1.9TiD
    sigpic

и що не си смениш първо батерийката.
    точка

Comment

Защото според мен си работи, лампичката свети толкова колкото светише и когато ми бацаше централното, а и такава батерийка незнам каде ще намеря.
      SAAB 9-3 SS 1.9TiD
      sigpic

Comment

това че свети не значи че работи. батерийки има във всяко фото и струват около левче. или предпочиташ първо 2 дена да си чупиш пластмасите по интериора без да знаеш какво търсиш.
        точка

Comment

колега, ако имаш втори ключ първо пробвай с него
          Може самия излъчвател в ключа да е дал фира, нищо че лампичката свети
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

---
            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:08.
            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

И четирите се отключват без проблеми. Имам още 2 ключа но са без дистанционно, само на този дето го ползвам има. Утре ще обиколя да потърся такава батерийка но се съмнявам, че проблема е в нея. Все пак ако беше слаба лампичката нямаше да свети постоянно а щеше да премига, а и от много близко разтояние с колата предполагам щеше да се задейства механизма на централното.
              SAAB 9-3 SS 1.9TiD
              sigpic

Comment

---
                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:07.

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                  Щом и четирите се отключват най вероятно е батерийката.Това че свети наистина не е показателно че е наред.ако все пак не е от нея то може да е от приемникът за дистанционното или самата централа(най-малко вероятно).За ключът вече споменаха.
                  Опс!Оказва се че при вариянт С направо приемникът за дистанционното отключва ,без намесата на централката.При вариянт А командите минават през централката.
                  Щура работа ... с тия три вариянта на таблата.
                  Няма такова нещо, всички варианти се управляват по един и същи начин. Загледай се по-внимателно в схемата.
                  166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                  ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Било е най-добрия вариант, батерийка много лошо ме излъга тая светлина на дистанционното
                    SAAB 9-3 SS 1.9TiD
                    sigpic

Comment

---
                      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:06.

Comment

Колеги ще използвам тази тема нищо че е стара за да не пускам нова.Значи проблема ми е следния.Като натисна копченцето на ключа за да отключа понякога светва лмпичката и отключва,понякога не светва и не отключва,няма значение от разстоянието на което съм от колата.Иначе нямам проблем с запалвнето винаги си разпознава ключа.Та въпроса ми е дали това е от батерийката или от нещо друго щот напоследък го поизтарвах няколко пъти този ключ,и освем това и го нямам капачето на ключа което закрива бутончето за централното-така я купих само с този ключ и вече две одини седи така без капаче.
                        sigpicAlfa Romeo 146 1.6i Twin Spark-120ps. 98

Comment

Колега, я пробвай да почистиш копченцето, май не ти дава контакт всеки път...
                          166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                          x145 1.6 boxer

Comment

Working...
                          X